5 okt

Tredje inskolningsdagen idag. De har gått hur bra som helst hittills. Jag känner mej ganska överflödig, känns inte som om Edvin bryr sej om sina föräldrar alls. Han stormtrivs bland alla nya leksaker o kompisar. Idag har jag hållt mej lite mer i bakgrunden, imon ska jag hänga en del i personalrummet o se hur han klarar sig utan mamma. De ska pysslas också, föräldrarna ska under inskolningstiden göra nån slags garndocka som barnen sedan ska ha på dagis. Vi har också fått i uppdrag att göra ett litet kollage me närmsta familjen som ska sitta på dagis. Mysigt tycker jag.

Här hemma har vi varit ganska frikostiga med nappen o kaninen, på dagis vänjer de sig att bara ha grejerna när de e sömn. Egentligen ganska bra.

Idag har det målats o penslats me färg på äppelhalvor som sedan tryckts på papper. Ja vet inte om de blev så mycket tryckt på Edvins plats men han smakade på färgpenseln o försökte även dricka den.

Idag käkade vi även lunch innan vi gick hem. Mamma frida fick äta hon me, riktigt god kalvgryta blöds de på. Edvin tyckte me om maten. Vi hann bara gå nån minut me vagnen innan pyret somnade. Idag har det varit en perfekt dag me sömn för Edvin, han somnade kvart i ett o sov till kvart i tre. Kvällen har inte varit så gnällig som de annars kan va. Perfekt att ha honom så sysselsatt som han ändå blir på dagis, då kan vi skippa o sova på förmiddagen.

Just de, igår blev vi med tomt  o idag har bygglovet lämnats in. 20 okt blir de byggmöte o då får vi förhoppningsvis startbesked. Nu går de undan. Kanske att plattan hinner gjutas innan månaden e slut. Jippi!

Nu blir det korv me bröd. Ska lägga ut lite grejer på blocket me. Sen har jag en hund som står här o grymtar som vill ut.

Kommentarer
Postat av: Cicci

Härligt att de går så bra på dagis :)



Grattis till tomten, nu rullar de på. Så roligt för er, dr är ni värda.



Fullt upp som vanligt med barn, hem, mat å hund. Du är alltid så duktig :)



Kram på er alla!

2011-10-05 @ 22:42:31
Postat av: Malin nyström

Skönt att det går så bra :) Hoppas det fortsätter så även när ni inte är där. Det är nog faktiskt oftast mamman ochi pappan som tycker det är jobbigt :)

2011-10-06 @ 07:36:38
URL: http://Www.minbebis.com/blogg/malinsblogg
Postat av: k

kul med dagis o tomten.. grymt om plattan blir gjuten snart!

2011-10-06 @ 10:56:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0