21 nov

Helgen har varit barnfri. Vi har passat på o njuta av lite tid tillsammans. Att sova ut på morgonen satt heller inte fel. Underbart har det varit, kände att vi behövde det. Samtidigt har vi saknat vår lille hullis. Ja, han e verkligen en liten huligan. Förra veckan sprang han som en galning i soffan o dök med huvudet rakt ner när den tog slut. Han halkade också på golvet här när han sparkade boll o slog huvudet i tv-bänken, resultatet blev ett blodigt jack i pannan. Sen hittade jag honom uppe på köksbordet o halvvägs upp på diskbänken häromdagen, han hade använt tripp-trappstolen som stege. De lär bli många fler bulor, blåmärken o sår framöver.

Lite uppdatering på huset:

I fredags las armeringen.

Idag göts plattan. Så imon börjas den snickras på stommen. Roligt!

I lördags var vi en sväng hos familjen Levén o mös me ett helt gäng. De bakades pepparkakor o årets första julmat serverades. Julstämning.


Maria o Filippa.


Leon 11 veckor var så söt i sin present.

Vi tjuvstartade igår me o slänga fram stakar o stjärnor här hemma. Andreas jobbar natt i veckan o brukar inte va människa då så man får passa på, mycket mysigare att adventspynta tillsammans. I vanliga fall brukar vi inte göra det tidigast torsdagen.

Just nu längtar jag till lilleman börjar snacka så man förstår. Han blir helt galen när saker o ting inte blir som han har tänkt sej. Lite lättare att vara till lags om man vet vad som står på tok. Sen ska han ju självklart inte bli bortskämd me o alltid få som han vill.

Hela eftermiddagen har jag hållt på me o fylla i hur Edvin ska gå på dagis i december när jag börjar jobba. Nu e de äntligen klart o inskickat. Herregud vilket  pusslande, oerhört tidskrävande. När vi synkat Andreas o mitt schema blev det totalt bara 6 dagisdagar under december. Mindre än han går nu då alltså. Har snackat me kommun o rektor o är nu upplyst om vilka regler som gäller.  De tyckte dock inte att de va så bra att han skulle gå så få dagar på dagis o de va de jag tänkte på me. Han behöver dagis för att bli nöjd, han har ett stort behov av stimulans. Som tur var har de sunt förnuft o erbjöd oss en specialare. När han går till dagis ska vi se till att det blir tre dagar i följd för kontinuitetens skull. Därför kommer han gå vissa förmiddagar även när vi e lediga. Känns som en bra lösning. Känner mej nöjd.


Kommentarer
Postat av: Pauline

Vi har också en galning som springer rätt ut från soffan! Livsfarligt:S Undrar när de lär sig de:)



Va snabbt de gick med grunden:) KUL!

Mysigt att de snart är advent med.

Kram

2011-11-21 @ 16:38:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0