23 juni

Då var man färdigpackad o redo att ge sej iväg o fira midsommar. Imon förmiddag far vi till östkusten och skärgården utanför Västervik. Hoppas, hoppas bara de blir någorlunda väder nu. Ser fram emot 3 dagars ledighet utan regn.

Igår var vi hos arkitekten o fixade lite ändringar på huset. Snart e de nog förhoppningsvis som vi vill ha det. Det känns lite läskigt o bestämma hur vi ska ha det. Man vill ju att det ska va perfekt o de vill vi ju känna även efter 10 år. Förhoppningen e ju att man ska bo där livet ut. Vi har fyra olika kataloger här hemma med olika uppvärmningssystem. En jungel e va de e.

Vi har lampor me fjärrkontroll till. Nåt som e helt stört e att när man sätter sej i soffan så tänds lamporna i fönstret. Helt knäppt. Troligtvis dags för batteribyte men ändå väldigt märkligt.

Idag på jobbet kläddes de midsommarstång inför helgen, såg så mysigt ut när alla gamlingar var samlade ute på innergården o hjälptes åt.

Såhär blev resultatet.

Igår köpte vi en lite smidigare vagn, en som tar lite mindre plats i bilen o idag har jag varit nere på stan en sväng o gjort lite fynd på rean till Edvin. Två pyamas, två bodies o ett par chinos som troligtvis blir lagom till hösten. Det gäller o passa på.

Vi har fått dagisplats till Edvin från o med 3 oktober. Dock e vi väl inte helt nöjda med placeringen, lite långt bort tycker vi. Ska se hur det fungerar om man kan tacka nej o vänta på en bättre placering. De e tyvärr så svårt att få tag på folk som har hand om det bara. Jag vet inte hur många gånger jag ringt o alltid är det telefonsvarare som säger, personen du söker är inte anträffbar eller är på möte eller på sammanträde eller på lunch eller har gått för dagen. Blää, va trött jag blir.


Vårt lilla busfrö.

Duschen nästa.


Kommentarer
Postat av: malin

ja vi hade en jättemysig midsommar. :) ni med va?? :)



vart har ni fått dagisplats?

2011-06-26 @ 21:00:13
URL: http://www.minbebis.com/blogg/malinsblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0