9 juli

Nu va de länge sen sist. Jag skyller på lilleman. Han har bökat en del me sin sömn på sista tiden. Mamma o pappa har varit helt slut. Eftersom Karin som skulle kommit fick stanna hemma o vila sej o magen tog vi en tur till stugan i torsdags kväll. Farmor, farfar o morbor tittade ut på fredagen. Farmor va snäll o tog Edvin på natten så hans föräldrar fick en välbehövlig hel natts sömn. Lovely!

Grattis farmor som fyllde år på lördagen. Vid lunch idag for vi hem. Jobb väntade under kvällen o även på söndag. Edvin stannade kvar i stugan så vi blir bortskämda med en hel natts sömn till. Wonderful.

Vi e nu färdiga hos arkitekten. I veckan kastade vi en hel kartong me huskataloger som vi inte längre behöver. Nu har vi äntligen vår ritning. Nästa steg är konstruktionsritningar, energiberäkning, VVS- och el-ritningar. Just nu håller vi på o kollar på fönster, galet va mycket pengar de ligger i det.

Idag slog det mej, jag har bara fyra veckor kvar att jobba. De har gått så sjukt fort, jag tycker det är riktigt skoj på jobbet. Ska bli mysigt o va hemma lite oxå men jag hade kunnat tänka mej o jobba på ett tag till.

Pappa Andreas e nyfriserad. De blev mycket kortare än va han haft på länge men han e så fin min älskling.

I veckan har Edvin ställt till det för pappa. Han la ett rejält lass som inte fick plats i blöjan o kröp omkring me de i lilla rummet, hallen o köket innan pappa upptäckte de. Han åkte in i duschen me kläderna på sen blev det några varv med golvmoppen. När mamma Frida kom från jobbet fanns inte ett spår av dagens händelse, bara en svettig o slut pappa.

Vår lille skitunge älskar duschen. Han vill alltid in i duschen. De e ju så skojigt me vatten o färgglada shampoflaskor. Ginas vattenskål o mat e oxå mycket intressanta. De gäller att stänga dörrarna ordentligt, allt som kan öppnas måste undersökas.

Inga bilder idag. Ska försöka uppdatera me foton senare i veckan.


Kommentarer
Postat av: katt

vad kul att ni e färdiga hos arkitetkten... ska bli så kul att se när ni sätter igång! men det e ett heltidsarbete att renovera o ha sig... hantverkare att passa o beslut att fatta... men kul! Edvin måste växt mkt sen jag såg honom........ pussss

2011-07-11 @ 18:31:33
URL: http://karinkatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0