30 aug

Måste berätta nåt äckligt. Gina har ett sår som vi grejar med. Vi använder en bomullsrondell att tvätta rent med. Igår kom vår klåfingrige son med denna använda bomullsrondell och hade en bit i munnen som han sög på. Vidrigt. Han blev helt galen när jag tog den.
 
Han gillar verkligen att stoppa allt i munnen. Idag på lekplatsen var han hopplös, han smakade på allt. Han slickade också på alla möjliga saker. När han började bli trött o tuttig sög han på en liten rund manick som man kan flytta runt i en bana. Usch, usch, usch. De e nog jättenyttigt...

Vi har en kortlek i ett pappersfodral här hemma. Den älskar han att ta från lådan o tugga på. Han har käkat upp flera bitar av den, det finns inga kanter alls kvar på kortsidorna.

Nästa fredag ska vi till dagis o hälsa på hela familjen. Spännande som attan.

Jag spanar för fullt efter en trehjulig sittvagn nu. Den vagn vi har funkar såklart men den är klumpig nu när lilleman sitter upp. Själva sitsen e för stor, han kasar ner o sitter som en säck potatis fast vi har ryggstödet fullt uppfällt. Sen kommer man knappt åt varukorgen längre, de e bara en liten springa med sittdelen på. Med liggdelen på funkade det utmärkt. Vi köpte ju en resevagn för ett tag sen, den e kass, vi e inte alls nöjda. Funderar på o sälja. Jag spanar på blocket mest, alldeles för mycket pengar i en ny. Dock såg vi en ny igår på nätet som vi gillade för 2500 kr. Men de va beställningsvara, man vill ju gärna provköra o testa alla funktioner först. Vi får se.

En barnsadel spanar jag med på. Kan va bra o kunna cykla till dagis när han börjar om en månad. Eller?

I måndags var Maria o Lisa här på lite tårta. Edvin fick ett superfint pussel. O igår va Sandra o daniel här på lite käk, då fick edvin paket igen, en söt liten sångbok.

Andreas sökte för ett tag sen hundförartjänst. Igår var han på tester. De fick springa i skogen me karta o kompass. Rundan var 1,7 mil o innehöll ett antal stationer med olika fall som skulle lösas på rätt sätt. Min Andreas har aldrig sprungit så långt innan. Men med sin vilja kan han nog klara vad som helst. De var en stel pappa som kom hem igår. Knät klarade sig dock galant med knäskydd. På fredag fortsätter testerna med intervjuer. 

Kommentarer
Postat av: k

ja det e svårt med vagnar... de ska ju vara smidigt...



är edvin inte lite liten att sitta i cykelsadel? eller det finns kanske sådana där barnet sitter verkkigen fast?



Önskar lycka till till andreas!!



puss

2011-09-01 @ 09:27:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0