1 aug

Oj augusti redan, vart tar månaderna vägen? Jag har bara en o en halv vecka kvar o jobba innan mammaledighet inträder. Konstigt att de heter ledighet när det e 24 timmars jobb om dygnet.

De blir längre o längre mellan inläggen känner jag.
I helgen var vi hos moster Maria o Adam i Södertälje, Riktigt trevligt. God mat, trevligt sällskap o så lite spel på det. En riktigt lyckad helg. Vi var på utflykt till Torekällberget som liknar Jönköpings stadspark fast bättre. Massa djur o fina små hus me caféer o affärer. På kvällen spelades vårt favvospel "med andra ord". Adam som e syrian har inte så bra koll på svenska skådespelare o film o sånt. Hans förklaring: Lägg ihop tjur och korv... TJORVEN i saltkråkan såklart! Mycket skratt bjöds de på.

Alla vi träffar har en tendens att fara söderut nu. Maria o Adam åkte i Söndags till Mallorca. Farbror Tony o Linda är i Thailand o mammapoolaren me familj e i Turkiet. Vi då? Längtar efter att få vara ute om dagarna, tråkigt att va instängd på ett kontor när solen gassar utanför.

Ikväll har vi varit en sväng på lekplatsen o kört slut på lillkillen innan läggdags. Mycket effektivt, han somnade som en stock direkt efter en slurk välling.

Det är högt tempo på lilleman, han tar sig fram snabbt som en vessla. Knapras gör det på allt. Favoriten är gula öronproppar, gamla fimpar e också ganska poppis, all sten han kommer åt åker också in i fågelluckan. På tal om pippis, han gapade högt som attan på fåglarna som sällskapade oss på lekplatsen, de jagades också en hel del.

Senaste framstegen är klappa händerna och vinka.

Vi har fått brev på posten om att vi måste lämna in schema till dagis, hur lätt e de när man inte vet nånting själv. Suck.

Nu... Bildmaraton :)


Göteborg.

Roxette.

Pill pill...

Södertälje, Torekällberget.


Min kärlek.

När kossan råmade åkte underläppen ut o ett stortjut utbröt. Läskigt tyckte lilleman.

Efter en varm dag me lek åkte baljan fram. Baljan var egentligen en verktygslåda. Edvin var så nöjd så.

Tills han skulle gå upp... Mindre skoj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0