12 april


Bland vitsipporna i de fria.

Kylskåpet e populärt, mindre populärt e de när kiosken stänger.
Gungpremiär igår i Friardalen. Skojigt va de som ni ser.

Idag har vi varit en tur i Stadsparken me öppna förskolan, svettigt att ta sig dit men bra träning. Gina va oxå me. Lekparken har mycket skoj att erbjuda. Vårsolen lockar ut mycket folk. Trevligt, trevligt!

På vägen hem fick Gina syn på en ekorre, hon gick så fint bredvid vagnen men så helt plötsligt drog hon rätt ut i skogen o jag hängde bara me, jag släppte vagnen o fick inte stopp på henne förrän efter 10-15 meter. De va lite läskigt, som tur va gick jag inte själv så vagnen togs emot. Jag vet inte hur jag hade löst de om jag gått själv. Galet.


En annan gungvariant.

Bebishög!

I eftermiddags va de premiär för oss i 7-10 månadersgruppen på öppna förskolan. Oj, va de kommer hända grejer på denna tid. De andra kröp omkring o kunde ställa sig upp. Andreas lär få o göra när han går hem
på sin pappaledighet, jag börjar ju jobba nu om en månad.

Innan vi begav oss hemåt tog vi en lunch på Bernads me Cissi o Viggo. Inte dumt alls.  

Just de, jag tror Edvin håller på o få tänder. Han e inte riktigt sej lik emellanåt. Igår gnälldes de hela dagen o han har börjat dreggla nåt kopiöst. Det ser dessutom ganska spänt ut i underkäken, man ser konturerna av de små bissingarna. Men de dröjer nog ett tag till innan de ploppar upp.

Nu e de flera veckor sen jag ammade sist, känns lite konstigt men samtidigt skönt. De känns ändå bra o veta att man förhoppningsvis kommer få amma igen om ett par år :)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vilka härliga bilder!!! Vi måste verkligen ses snart.

Så du längtar efter att amma igen? Det gör verkligen inte jag.. tyckte det var så bökigt och jobbigt. Jag längtar efter ALLT annat förutom just amningen. Till och med förlossningen lockar mer. Konstigt hur olika det kan vara. Jag ska ta ut min spiral sommaren 2012 (alltså nästa sommar) och sen får vi se. Antagligen blir det en tvåa 2013, känns lagom tycker jag. Ni då?

2011-04-13 @ 10:30:55
Postat av: katt

ooo vilken gullig bebishög!!! jag e också bebishög.. alltså hög på bebis.. mår så bra nu!!

2011-04-13 @ 14:46:44
URL: http://karinkatt.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vilka härliga bilder!!!!

Läskigt att Gina drog iväg sådär, hu! Man hade ju kunnat tro att det var Maria som lurade ut henne i skogen eller nåt ;)

Det där med syjunta får vi verkligen komma igång med snart ja. Vi får kolla lite tider när det skulle passa. Kanske veckan efter påsk skulle passa...

Puss

2011-04-14 @ 09:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0