Bad!

De blev en tripp till Roselundsbadet i eftermiddag. Edvin tyckte omklädningsrummet med alla skåp va spännande. När vi kom in till själva badet kände han sig otrygg. Han tyckte nog de va stort o läskigt, han ville bara va i min famn o grät så fort jag försökte me nåt annat. Vi sprang ut o hämtade nappen o efter att han upptäckt at nappen flöt var han stormförtjust, han verkligen älskade de. Vi va först i bubbelpoolen men sen provade vi både barnpoolen o stora bassängen.
När de sen va dags för dusch provade Edvin alla duschar, även de som användes av andra. Han smög förbi o ställde sig innanför personerna som duschade. Haha, såg riktigt skoj ut. Han får verkligen passa på, om X antal år e de nog inte så poppis hos damerna. 

Vi var iväg i 2 ½ timme, Edvin va trött som attan när vi kom hem. han har sovit sen sju o inte vaknat en gång, håller tummarna för en bra natt.

Här kommer några bilder, dålig kvalité på mobilen men bättre än inget alls.



Här visar han stolt upp sin fina ballongmage. Efter badet var den ännu större. Han svalde massa vatten, han ville hela tiden ha munnen i vattnet. Han kräktes lite på mej när jag bar honom. Inte så konstigt...

Badbyxorna köpte jag för ett år sen till babysimmet, storlek 60. De satt jättebra nu. De små rumporna växer kanske inte så mycket.

Nu ska hunden rastas. Bye, bye!

Kommentarer
Postat av: k

kul med bad men ojoj vad trött man blir..jag ska också testa alla duschar nästa gång.. hehe



jo de småblöjorna ligger redan i försmåkläder lådan hehe... känns bättre så.. som att jag köpt dem med mening till nästa barn hehe..



isabelle har börjat sova i sin egen säng o d går fint.. har kommit på att hon dels haft ont i magen på kvällen (börjat ge minifom) o att hon varit övertrött... för nu sover hon mkt bättre!



idag till willys o handla saffran!

2011-11-24 @ 06:40:39
Postat av: Malin nyström

Va roligt att bada :) Det har jag aldrig gjort med Millis, måste ta tag i det. Men jag vill helst inte själv det är mkt lättare att vara 2 när man ska duscha och byta om! Men du klarade det galant? :)



Jag undrar också när de nånsin kommer förstå att vissa saker är farliga och aja baja

2011-11-24 @ 08:23:02
URL: http://Www.minbebis.com/blogg/malinsblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0