25 nov

Igår, Onsdag, var de mammagympa på Friskis me våra nya kära vänner Cissi o Viggo. Vi var redan uppvärmda när vi kom dit då vi kämpat me barnvagnarna i snöstormen, de går inte köra barnvagnen genom snödrivorna om man inte tar rejält med sats. Edvin va så snäll o glad under passet så mamma Frida kunde gympa på för fullt. Efter dusch dags för lunch för både mor o son, riktigt goda sallader har de som man kan beställa innan passet. Innan de bar av hemåt var vi på Intersport en sväng o inhandlade ett par randiga blå små badbyxor till lillkillen, vi ska ju börja på babysim i januari o han vill ju inte gå med rumpan bar.

I Tisdags var vi ju i Ullared, en del julklappar blev de inhandlat o Andreas tjafsade me en tant som ställt sin vagn mitt i en av gångarna, roligt. De va inte de bästa värderförhållanden att köra bil i, ditvägen gick hyfsad men hemvägen gick i 55 km/h, de va riktgit dåliga vägar o en massa olyckor. Vi tog en omväg för att slippa stå i kö. Kändes som om vi aldrig skulle komma hem, hemresan tog nästan dubbelt så lång tid som ditresan. O Edvin va trött på sin bilstol o skrek som en galning, mamma Frida kunde inte hålla emot för tårarna. Undra hur länge mammanerverna ska spöka.

Idag har lamporna i fönstren bytts ut mot ljusstakar o julstjärnor. Att första advent e redan på söndag känns overkligt. Men med all snö som kommit borde man ju fått lie mer julstämning. I helgen blir det ljusstöpning, ser fram emot detta, har aldrig gjort det tidigare.

Imon e pappa Andreas ledig från jobbet. Även Viggos pappa o Cissis man Pär e ledig. Vi tänkte dra med dem till öppna förskolan så de får se hur de e, vi tänkte även de kunde passa på o bekanta sig lite me varann.

I natt sov vi i nytvättade sängkläder, underbart. De va både kräk, bröstmjölk o kiss på de gamla lakanet där jag sov. Inte så najs kanske, men man står ut med det mesta nu för tiden.



Edvin i sin nya sparkdräkt.

Kommentarer
Postat av: Cicci

Såå snygg han är i sin nya sparkdräkt, verkligen jättefin. När luvan är uppe ser han ut som en liten Gangstá som hänger i Torpahoodsen :0)



Roligt med ÖF imorgon, nästan bästa dagen på veckan, å så är de ju jubileum för er, skoj.



Nu plocka iordning och sen, sängen! Kram

2010-11-25 @ 22:45:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0