5 juni

Helgen har spenderats i Ystad, underbara Ystad, måste tilläggas. Vilket väder vi haft. I fredags morgon for vi iväg till Skåneland. Första stoppet blev hos Karin på Stamlunda gård utanför Malmö. En kanonsmaskig lunch bjöds de på. Mmm, mm, mmmm. De klämdes oxå på den växande magen. Bebisen som hunnit bli 25 veckor sparkar som sjutton, häftigt. Huset va så fint, otroligt hur ett hus kan förändras. De går inte jämföra me hur de va innan. Åå, de kommer bli så bra. Snacka om att vi blev sugna på o sätta igång me vårt.

I Ystad hälsade vi på Pär o Lina. Här klämdes de lite på nästa bebismage, denne e 16 veckor gammal. De har grillats o solats flitigt under helgen. Vilket fantastisk strand Ystad har, mycket bättre än många stränder på charterresor. Kändes verkligen som semester. Jag hade fem dar ledigt på raken nu, de e de längsta jag har i sommar så man kan faktiskt kalla de semester. Lördagen tillbringades på stranden. Vi köpte ett soltält till Edvin o de fungerade faktiskt bättre än förväntat att ha med honom där. Andreas ser ut som en liten gris efter i lördags. Han dissade solkräm som vanligt, i natt låg han som en stel pinne för att slippa mer sveda på det brända skinnet. Aj, aj... Jag ville fota men A ville inte visa upp sin fina röda färg. Idag var vi en sväng på stranden innan vi for hem. Då tog han Edvins solkräm spf 50, långärmad tröja o satt i skuggan. Hehe. Han har ganska ont.

De e svårt att ha nåt på Edvins huvud nu för tiden, särskilt solhatt. Det ska bara slitas av.

Ikväll har Edvin badat. Han bökar o grejar alltid massor i baljan. Sitta på rumpan, ligga på rygg o mage o upp på knä o sen sitta på rumpan igen. Idag välte baljan när han höll på o greja, översvämning i badrummet o en strandad Edvin blev resultatet. Edvin plaskade så glatt.

Nu vill det till att ha bältet på när man e ute o åker vagn, flera gånger har han varit på väg ur. Galet va snabbt en olycka kan ske, än så länge har vi som tur e klarat oss. Han har klättrat ur vår säng o stått på näsan en gång, trots fläskläpp verkar han inte lärt sej. Han har full fart ut från både soffkant o sängkant om man inte tar tag i benen. Att han vågar lita så på att hans föräldrar ska fånga honom. Han bara skrattar o tror att de e bus jämt.

Bildmaraton...


Dricker kaffe.

Hälsar på pippisarna.

Tränar plankan.

De små bissingarna som borstats för första gången ikväll.

Smakar på sängen.

Mot Skåneland.

Depåstopp.

Karin o bebismagen.

Tittut!

Pär, Lina o bebismagen.

Hallå kinderna.

Ystadplayan rekommenderas varmt.




Grabbarna håller sej i skuggan.

Tack för en finfin helg.


Kommentarer
Postat av: malin

va mysigt ni verkar ha haft det! och frida... damn vilken kropp du har , här syns ju inga gravidkämpor alls. lyllo dig!!!



hoppas vi ses snart! kram!!

2011-06-06 @ 20:59:30
URL: http://www.minbebis.com/blogg/malinsblogg
Postat av: Frida

Haha, tack Malin. De värmde att höra en måndagmorgon efter en riktig svullohelg...

2011-06-07 @ 06:22:44
URL: http://fridamajliz.blogg.se/
Postat av: katt

kom tillbaka...... nu har det hänt massa mer med huset!

2011-06-07 @ 07:20:03
URL: http://karinkatt.blogg.se/
Postat av: Cicci

Hej finaste Frida!



Oj, vad de händer grejor. Pojken dricker morgonkaffe, har fått två fina bissingar och fått sänkt säng :0)



Ni verkar ha de så härligt och jobbet verkar också fungera bra, va skönt. De är ruskigt bara va de går fort nu, de händer ny saker hela tiden. Jag tycker visserligen att de gått fort framåt hela tiden men nu känns de som de små lagt in en högre växel. Eller så är de kanske att man spenderar lite mer tid ifrån dem?!



Vi saknar er också, vore som sagt skoj att ses någon kväll, lite grill är ju aldrig fel. Vi har planerat semestern lite, får se om vi kanske kan få till något då?



Hälsa fina familjen. Kramar i massor :0)

2011-06-07 @ 20:48:29
URL: http://lillstrumpa.weebly.com/
Postat av: Lotta

Härligt me växande magar!!! Och även små krympande, som din =)

2011-06-07 @ 21:28:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0